Кар'єра

Яка робота вам підходить — визначаємо сферу діяльності

Щаслива та людина, який знайшов роботу до душі і з задоволенням її виконує. Світова криза змушує багатьох їхати з рідного дому в пошуках «кращої долі» і погоджуватися на важку роботу, аби вона приносила стабільний і гідний дохід. Чим необхідно керуватися при виборі місця праці і як зрозуміти, що це саме те, що потрібно — розглянемо в статті.

Зміст статті

  1. Відповідна робота — яка вона ?
  2. Правила вибору місця роботи
  3. Критерії кращої роботи
  4. чи має значення серйозність роботи?
  5. Загальні рекомендації

Відповідна робота — яка вона?

Деякі не замислюються над цим питанням і інтуїтивно підбирають для себе прийнятний варіант. Однак, існують певні поняття, що стосуються цього терміна.

Відповідна робота:

  • відповідає професійним якостям претендента . Претендуючи на якесь місце, людина повинна підтвердити професійну придатність, пред’явивши диплом або свідоцтво. Керівник при підборі кандидата на вакантне місце керується характеристиками, зазначеними в тарифно-кваліфікаційних довідниках.
  • враховує умови останнього місця роботи . Це в першу чергу стосується оплати і охорони праці. Зрозуміло, що, заробляючи на минулому місці певну суму грошей, людина не піде туди, де йому пропонують в два рази менше.
  • враховує транспортну доступність . Житель великого мегаполісу не може витрачати 3-4 години в одну сторону, щоб тільки дістатися до місця роботи. Йому зручніше знайти фірму в своєму районі.

Вибирайте роботу, яка враховує стан здоров’я претендента.

Претендентові не підходить робота, пов’язана зі зміною місця проживання, якщо в його плани це не входить. Крім того, не відповідають правилам і нормам з охорони праці умови не можуть вважатися придатними, як і посаду, за роботу в якій людина буде отримувати заробіток нижче середнього.

Яка робота вам підходить - визначаємо сферу діяльності

Правила вибору місця роботи

При пошуку нового або першого місця своєї праці враховують:

  1. Розмір заробітної плати.
  2. Можливість самореалізації.
  3. Можливості для кар’єрного зростання.
  4. Тривалість робочого дня, час доби, віддаленість від будинку, перекладена на годинник, які доведеться витрачати, щоб до неї дістатися.
  5. Завдання, які ставить перед здобувачем керівник і коло обов’язків.
  6. Статус. Для багатьох важлива популярність бренду, його стійкість на ринку і репутація.
  7. Плани розвитку організації і її стратегія.
  8. Посада в порівнянні з попереднім місцем роботи.
  9. Соціальні гарантії, тобто «біла» зарплата, покладений лікарняний, відпустка. Людина хоче бути впевненим у завтрашньому дні і своєї пенсії.
  10. Сприятлива атмосфера в колективі, адже більшу частину часу ми проводимо на роботі.
  11. Особистісні якості керівника.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Як заробити на домашньому манікюрі - поради для майстрів

Читайте також: Як заробити на домашньому манікюрі поради для майстрів

Критерії кращої роботи

Не можна однозначно сказати, що ось це — найкраща робота , а ця нікуди не годиться. Кожен пред’являє до неї свої вимоги в залежності від особистісних якостей, професійних навичок і перспектив розвитку.

Хтось все життя займається ювелірним мистецтвом, сидячи на одному місці і не мріє про інше, а для кого-то відсутність спілкування і руху гірше смерті. Як показують опитування, лише чверть респондентів за основу вибору приймає розмір заробітної плати. Тому можна однозначно сказати, що гроші — це не головне.

Критерії кращої роботи:

  1. Правильно вибрати роботу можливо тільки з урахуванням причин, які послужили аргументом для зміни попереднього місця . Якщо людину щось не влаштовувало на попередньому місці роботи, на новому він буде основна увага звертати на цей пункт. Наприклад, покинувши минулої фірму через начальника-самодура, людина буде в першу чергу орієнтуватися на особистісні якості керівника.
  2. В ідеальному варіанті вакансія повинна відповідати особистісним якостям здобувача. Тоді людина зможе повністю реалізувати свій творчий хист, отримувати задоволення від праці і рости професійно. При цьому кар’єра йде в гору, зарплата зростає, а керівнику отримує ініціативного, старанного працівника-раціоналізатора.
  3. Краща робота — це та, де грамотно і комфортно організовано робоче місце . Дефіциту в знаряддях праці бути не повинно і працівники не зобов’язані купувати їх за свої гроші.
  4. Люди творчих професій по достоїнству оцінять спокійну атмосферу , що дає можливість Найкорисніша борошно: топ-5

    Борошно — це продукт , який використовується для приготування десертів, випічки, запіканок і макаронних виробів.

    Проте, деякі види борошна корисніше інших. Наприклад, біле пшеничне борошно менш корисна для здоров’я, оскільки вона очищена від висівок і зародків, які зберігають велику частину клітковини і поживних речовин.

    Тому нутриціології часто рекомендують замінювати білу муку більш корисними варіантами для випічки і приготування їжі. Цікаво, що найбільш популярні види корисної борошна насправді зроблені не з зерна, а з горіхів або насіння.

    Ось 5 найкорисніших видів борошна, а також їх поживні властивості.

    Яка робота вам підходить - визначаємо сферу діяльності
    Самая корисна борошно — яку використовувати

    1. Кокосова мука

    Кокосова мука є борошно без зерна і глютену, виготовлену шляхом подрібнення висушеної кокосової м’якоті в м’який, тонкий порошок.

    Він більш калорійний, ніж традиційна зернова мука, і є хорошим джерелом білка, жиру, клітковини і мінералів, таких як залізо і калій.

    На відміну від зернової муки, кокосова борошно містить значну кількість жиру. Цей жир в основному насичений жир і складається з тригліцеридів із середньою довжиною ланцюга (МСТ), які можуть зменшувати запалення і підтримувати здоровий обмін речовин (1, 2).

    Незважаючи на суперечливість, насичений жир з кокосового горіха, ймовірно, впливає на ваше здоров’я не так, як фаст-фуд, смажена їжа і оброблене м’ясо, і навіть може принести користь (3, 4).

    Кокосова мука також багата антиоксидантами і має антимікробні властивості (5) .

    Порція 1/2 чашки (64 грама) забезпечує (6):

    • Калорії: 210 ккал
    • Білок: 8,5 грам
    • Жир: 13 грам
    • Вуглеводи: 34 грама
    • Клітковина: 25 грам
    • Залізо: 22% денної норми (ДН)
    • калій: 18% від ДН

    Кокосова мука має м’який солодкий смак, який підходить для тортів, печива, хліба та інших хлібобулочних виробів.

    Вона имее т зернисту текстуру і поглинає багато рідини, що може призвести до висихання випічки. Таким чином, вона найкраще працює в стравах, які використовують яйця для підтримки вологості і структури, таких як кекси.

    При заміні кокосової борошном пшеничного борошна, використовуйте приблизно 1/4 від того, що вимагає рецепт, потім замініть залишилися 3/4 борошном іншого типу.

    Крім того, оскільки для неї потрібно більше рідини, ніж для інших видів борошна, додайте 1 яйце на 1/4 склянки (32 г) кокосової борошна в випічці.

    Кокосова мука не містить глютену і є хорошим джерелом жирів, білків, клітковини і антиоксидантів. Її м’який солодкий смак найкраще працює в випічці, такий як тістечка, печиво і кекси.

    2. Мигдальний борошно

    Мигдальний борошно виготовляється шляхом подрібнення бланшованого мигдалю в дрібний порошок. Оскільки він не містить зерна, він природно не містить глютен.

    Зверніть увагу, що мигдальна борошно відрізняється від мигдальної стружки, яка є більш грубим інгредієнтом, отриманим шляхом подрібнення мигдалю з непошкодженою шкіркою.

    Мигдальний борошно є хорошим джерелом магнію, омега 3 ненасичених жирів, рослинного білка і вітаміну Е — потужного антиоксиданту. Майте на увазі, що мигдаль, як і інші горіхи і насіння, мають високий вміст калорій.

    Живильні речовини в цій борошні пропонують кілька переваг, таких як підтримка інсуліну на рівному рівні, зниження поганого холестерину ЛПНЩ і кров’яного тиску . Мигдаль також може захистити здоров’я мозку, так як вітамін Е може знизити ризик розвитку хвороби Альцгеймера (7, 8, 9, 10, 11).

    Порція мигдальної муки (1/2 грама) (56 г) пропонує (12):

    • Калорії: 340 ккал
    • Білок: 12 грам
    • Жир: 30 грам
    • Вуглеводи: 12 грам
    • Клітковина: 4 грами
    • Кальцій: 5% від ДН
    • Залізо: 6% від ДН
    • Калій: 8% від ДН
    • Магній: 65% від ДН
    • Вітамін Е: 100% від ДН

    Мигдальний борошно має горіховий смак і проста у використанні. У більшості рецептів ви можете просто замінити мигдальним борошном пшеничне борошно в рівному співвідношенні.

    Вона добре працює в випічці, такий як млинці, печиво, булочки і печиво, а також в деяких пікантних продуктах, таких як домашня паста і

Схожі статті

Питання на співбесіді — як підготувати себе до несподіванок

Lamaxima

Питання роботодавцю — про що можна запитати на співбесіді

Murcia

Менеджер — престижна це професія?

Scooby

Як заробити на домашньому манікюрі — поради для майстрів

Megusta

Як відпроситися з роботи — способи і правильні причини

Lamaxima

Робота на новому місці — як влитися в колектив

Alfonso

Що розповісти про себе на співбесіді — будуємо оригінальний і цікавий розповідь

Coolio

Залишити коментар