Кулінарія

Гарбуз, фарширована м’ясом — 4 простих рецепта

Для приготування можете вибирати будь-який сорт гарбуза. Головне, щоб ви змогли з неї зробити імпровізовану каструлю.

Перед тим, як почати приготування, гарбуз потрібно підготувати:

  1. Помийте гарбуз і висушіть її.
  2. Акуратно виріжте хвостик, роблячи "кришечку".
  3. Зробіть з гарбуза горщик. Витягніть насіння і м’якоть, зробивши круглий отвір.
  4. Обережно зріжте всередині тверду м’якоть. Ширина стінок повинна залишитися не менше 3-х см.
  5. М’якоть не викидайте — можете змішати її з начинкою для гарбуза.

Зміст статті

  1. Гарбуз, фарширована куркою
  2. Гарбуз, фарширована м’ясом і овочами
  3. Гарбуз, фарширована картоплею і м’ясом
  4. Гарбуз, фарширована рисом, м’ясом і грибами

Гарбуз, фарширована куркою

Це ідеальний рецепт на кожен день. Таку гарбуз можна їсти на обід або вечерю, не боячись поправитися.

Гарбуз, фарширована м'ясом - 4 простих рецепта
Вам потрібно:

  • 1 маленька гарбуз.
  • 500 гр. курячої грудки.
  • 1 морква.
  • 1 цибулина.
  • 4 ложки соняшникової олії.
  • базилік, сіль, перець — за смаком .

Приготування:

  1. Підготуйте гарбуз (інструкція на початку статті).
  2. Курку наріжте на середні шматочки і обсмажте на сковороді або на грилі.
  3. Обсмажте з куркою дрібно нарізану цибулю і моркву. Перемішайте. Обсмажуйте ще 5 хвилин.
  4. Додайте сіль, перець і базилік. Рівномірно перемішайте.
  5. Додайте начинку в гарбуз. Поставте гарбуз на деко і приберіть в духовку на 180 градусів. Час приготування — 1,5 години.

Гарбуз, фарширована м’ясом і овочами

Цей рецепт стане в нагоді вам до будь-якого осіннього свята. Гарбуз готується дуже просто і виходить соковитою. Начинку можна змінювати на свій розсуд.

Гарбуз, фарширована м'ясом - 4 простих рецепта
Вам потрібно:

  • гарбуз — 3 кг.
  • будь м’ясо — 500 гр.
  • червоне вино — 1 склянка.
  • морква — 1 шт.
  • цибуля — 1 шт.
  • рослинне масло — 4 ложки.
  • болгарський перець — 2 шт.
  • сіль, перець — за смаком.
  • гвоздика — 6 горошин.
  • мускатний горіх — 1-2 ч.л.
  • петрушка і базилік — по 1 пучку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Варення з інжиру - 6 простих рецептів

Читайте також: Косуля в духовці — 9 м’яких рецептів

Приготування:

  1. М’ясо наріжте на маленькі шматочки і замочіть у вині. Залиште мінімум на 1 годину.
  2. Гарбуз підготуйте, як на початку статті. Вимийте зелень і просушіть її.
  3. М’ясо обсмажте на сильному вогні до рум’яної скоринки з кожного боку.
  4. Овочі наріжте на кубики однакового розміру і обсмажте на іншій сковороді.
  5. Шарами викладайте на гарбуз начинку — спочатку половину всього м’яса, потім половину овочів, і так далі.
  6. Верхнім шаром викладіть зелень і накрийте "кришкою" з гарбуза. Приберіть в духовку на 2 години (200С).

Приємного апетиту!

Гарбуз, фарширована картоплею і м’ясом

Чоловіки рідко люблять гарбуз . Але це саме той випадок, коли чоловіча половина населення просить добавки!

Гарбуз, фарширована м'ясом - 4 простих рецепта
Що потрібно:

  • 2 гарбуза по 700 гр.
  • м’ясо — 500 гр.
  • болгарський перець — 1 шт.
  • цибуля — 2 шт.
  • картопля — 3 шт.
  • помідори — 3 шт.
  • морква — 3 шт.
  • рослинне масло — 4 ложки.
  • спеції — за смаком.
  • перець і сіль — за смаком.

Приготування:

  1. М’ясо наріжте на маленькі однакові шматочки. Лук поріжте тонкими півкільцями.
  2. Налийте в сковорідку або казан вершкове масло, підігрійте. Всипте в нього м’ясо і обсмажте, помішуючи, до золотистої скоринки. Додайте цибулю.
  3. Готуйте до тих пір, поки цибуля теж не стане золотистим.
  4. Морква, болгарський перець, помідори без шкірки і картоплю наріжте на кубики однакового розміру.
  5. Обжаренное м’ясо і цибулю залийте окропом так, щоб вода ледь їх прикрила. Гасіть 40 хвилин.
  6. До м’яса додайте помідори і тушкуйте 3 хвилини. Помідори повинні розм’якнути. Додайте моркву і через 3 хвилини болгарський перець.
  7. Додайте картоплю. Тушкуйте суміш до того моменту, поки картопля не стане м’яким. Після додайте спеції, перець і сіль.
  8. Гарбуз підготуйте так, як сказано на початку статті. Заповніть гарбуз приготовленою сумішшю і накрийте "кришкою".
  9. Підготуйте два шматки фольги і складіть їх хрест-навхрест. Пензликом змастіть їх маслом і оберніть гарбуз, щоб не було просвіту.
  10. Увімкніть духовку на 190С. На змащене маслом деко поставте гарбуз. Середній час приготування — 2 години.
  11. Готовність перевіряйте зубочисткою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Гарбузовий кекс - 3 простих рецепта

Читайте також: Кабачки в клярі — 8 простих і смачних рецептів

Смачного!

Гарбуз, фарширована рисом, м’ясом і грибами

Це справжній осінній рецепт! Для приготування можете використовувати свіжі, сушені або заморожені гриби.

Гарбуз, фарширована м'ясом - 4 простих рецепта
Вам потрібно:

  • гарбуз — 1 шт.
  • гриби — 250 гр.
  • будь-яке м’ясо — 300 гр.
  • рис — 1 стакан.
  • цибуля — 1 шт.
  • сир — 100 гр.
  • вершки — 1 стакан.
  • вершкове масло — 50 гр.
  • рослинне масло — 50 гр.
  • зелень, перець, сіль — за смаком.

Приготування:

  1. Гарбуз підготуйте, як на початку статті.
  2. М’ясо наріжте на маленькі шматочки і обсмажте на сковороді до напівготовності. Можете додати трохи солі.
  3. Відваріть рис до напівготовності в мультиварці або в каструлі. Злийте зайву воду і обсушіть рис.
  4. Наріжте гриби на дрібні шматочки і обсмажте разом з цибулею на вершковому маслі до золотистого кольору. Додайте перець і сіль.
  5. Натріть сир. У ємності з’єднайте м’ясо, гриби, рис, сир і вершки. Помістіть начинку в гарбуз.
  6. Увімкніть духовку на 190С. Накрийте гарбуз "кришкою" і помістіть її в духовку на 1-1,5 години.

Приємного апетиту!

Будь-який з наведених рецептів підійде навіть для дитячого меню. Готуйте зі свіжих овочів і збагачуйте організм корисними речовинами!

Схожі статті

Салат з печінкою тріски — 5 дуже смачних рецептів

Bobby

Варення з інжиру — 6 простих рецептів

elena elena

Радянський шашлик — 3 рецепта з оцтом і цибулею

Tanya

Грушевий пиріг — 5 дуже смачних рецептів

Coolio

Гречка з тушонкою — 5 смачних рецептів

Lamaxima

Гарбузовий кекс — 3 простих рецепта

Murcia

Сало в цибулинні — 5 простих і смачних рецептів

Maria

Лимонний курд — 2 простих рецепта

elena elena

Мариновані патисони — 4 найпростіших рецепта

elena elena

Залишити коментар