Категорії: Кулінарія

Що готувати на Новий рік 2020 року — повне меню

Майбутній 2020 рік пройде під заступництвом Сталевий Щура. Тому головний колір року — білий. Постарайтеся прикрасити новорічний стіл білими і сріблястими відтінками, щоб догодити символу року. Наприклад, використовуйте білі тарілки і прилади срібного кольору.

Зміст статті

  1. Що повинно бути на столі в 2020 рік Щура
  2. Що не можна готувати на Новий рік 2020
  3. Рецепти на Новий 2020 рік
  4. Як прикрасити Новорічний стіл 2020

Що повинно бути на столі в 2020 рік Щура

Цей Новий рік спростити роботу будь-якої господині — щур настільки ненажерлива, що їсть майже будь-які продукти! М’ясо і риба можуть бути присутніми на столі в будь-якому вигляді і в необмеженій кількості, тому варіанти гарячого обмежуються тільки фантазією.

Що ще може бути присутнім на столі:

  • квасоля, боби і сочевиця.
  • каші з будь-яких злаків — на сам Новий 2020 рік кашу можна не готувати, а ось вранці 1 січня вона точно стане в нагоді.
  • м’ясо — особливо щур оцінить страви з індички.
  • сир — бажано, щоб на столі були присутні мінімум 2 види.
  • овочі та фрукти — постарайтеся урізноманітнити стіл.
  • риба і морепродукти — щур допускає присутність на столі будь-якої риби. Червона, біла, річкова або морська — готуйте ту, що більше вам подобається.
  • солодощі — свято порадує ласунів. Сухофрукти, торти, тістечка і навіть морозиво повинне бути присутнім на новорічному столі.
  • компоти, соки, вина.

Головне тварина не любить складних і вишуканих страв. Чим простіше приготовано блюдо, тим щасливіше і грошовитіше буде прийдешній рік.

Що не можна готувати на Новий рік 2020

Щур любить все, крім міцного алкоголю, копчених страв і продуктів зі штучними добавками . Постарайтеся не злити символ року і не зловживайте міцними напоями в свято. Найкраща альтернатива — ігристе, червоне або біле вино.

Рецепти на Новий 2020 рік

В наших рецептах немає дорогих і рідкісних інгредієнтів. І при цьому вони відрізняються святковим оформленням і яскравим смаком.

Закуски на Новий 2020 рік

Кожна із запропонованих нами закусок відрізняється оригінальною подачею.

Рулетики з сиру і шинки

Такі рулетики ідеальні в якості закуски до міцного алкоголю. Їх зазвичай з’їдають швидко, тому можете приготувати більше, якщо вас буде більше 4-х чоловік.

Вам потрібно:
  • шинка (беріть з натуральним складом) — 250 гр.
  • морквина по-корейськи — 30 гр.
  • яйце — 2 шт.
  • плавлений сирок — 1 шт.
  • майонез — 1 ложка.
  • сіль, перець — за смаком.

Приготування:

  1. Зваріть круто яйця і остудіть їх. Це можна зробити ввечері 30 грудня.
  2. Плавлений сирок помістіть в морозилку. Він нам потрібен для начинки.
  3. Дрібно наріжте моркву по-корейськи і помістіть в миску. У неї ж натріть на крупній тертці плавлений сир і яйця. Додайте ложку майонезу і перемішайте.
  4. Спробуйте начинку на смак. Якщо здається, що мало солі — можете посолити і додати дрібку перцю. Пам’ятайте, що шинка теж солона.
  5. Візьміть маленьку ложку і починайте викладати начинку в шинку. Чим тонше нарізані шматочки, тим простіше буде зробити рулет. В крайньому випадку скріпити рулетики допоможе зубочистка.
  6. Рулети з шинки і корейської моркви подають на стіл холодними. Тому після приготування приберіть їх на пару годин в холодильник. Готову страву прикрасьте гілочкою зелені.

"Мишенята" на Новорічний стіл 2020

Це дуже проста закуска, яку люблять навіть діти. Можете приготувати її і на дитячий, і на дорослий новорічний стіл.

Що потрібно:
  • крабові палички — 250 гр.
  • твердий сир (будь-який сорт) — 160 гр.
  • майонез — 120 гр.
  • морква — 20 гр.
  • часник — половина головки.
  • петрушка — 2 гілочки.
  • чорний перець — 10 горошин.

Приготування:

  1. Твердий сир і крабові палички (все, крім однієї) натріть на дрібній тертці.
  2. Часник видавити через чеснокодавку.
  3. Сир, половину натертих крабових паличок і часник перемішайте в салатник. Додайте майонез і перемішайте ще раз. Накрийте харчової плівкою і приберіть на 1 годину в холодильник.
  4. Зробіть з отриманої суміші маленьких мишок. Посипте їх зверху залишилися натертими крабовими паличками, щоб у мишок з’явилася шерсть.
  5. З горошин зробіть очі. Цілу крабову паличку наріжте на тонкі смужки, з яких зробіть хвостики.

Дуже смачні фаршировані печериці

Гриби можна фарширувати чим завгодно — м’ясом, овочами і просто сиром. Рецепти, який пропонуємо ми, спростить приготування і урізноманітнює новорічний стіл.

Що потрібно:
  • 350 гр. великих печериць.
  • 130 гр. натертого сиру.
  • 60 гр. вершкового масла.
  • 2 ложки сметани.
  • цибулина.
  • петрушка, сіль і перець.
  • масло для смаження.

Приготування:

  1. Печериці промийте і відокремте ніжки від капелюшків. З капелюшків видаліть трохи м’якоті. Ніжки і м’якоть відкладіть в сторону.
  2. Сіль і перець змішайте в маленькій ємності і натріть сумішшю капелюшки печериць.
  3. Подрібніть цибулю і поставте його обсмажувати на середньому вогні до золотистого кольору. За цей час дрібно наріжте ніжки і м’якоть грибів. Як тільки цибуля стане рум’яним — додайте до нього гриби і обсмажуйте всі разом 7-10 хвилин.
  4. Остудіть засмажені гриби з цибулею і всипте до них сметану і половину натертого сиру — начинка для грибних капелюшків готова.
  5. Додайте начинку в капелюшки і приберіть все в духовку на 180 градусів. Приблизний час приготування — 15 хвилин. Гриби повинні стати трохи золотистими.

Фаршировані яйця "Дід Мороз"

На приготування закуски піде всього 10 хвилин. Головне, заздалегідь зварити яйця — в цьому рецепті це найдовша процедура.

Вам потрібно:
  • 4 яйця.
  • 1 червоний болгарський перець.
  • 120 гр. твердого сиру.
  • по 1 ложці гірчиці і майонезу.
  • перець горошком.
  • зелень.

Приготування:

  1. Зваріть яйця круто.
  2. Відокремте жовтки від білків, розрізавши яйця на дві половини, і розкладіть по різних мисках. Жовтки натріть, а білки залиште, як є.
  3. Натріть сир і помістіть ємність. Сюди ж додайте терті жовтки.
  4. До сирної суміші додайте майонез і гірчицю. Добре перемішайте.
  5. Нафаршіруйте яйця начинкою.
  6. Тепер прикрашаємо нашу закуску. З болгарського перцю зробіть носик і шапку для кожного яйця. Очки зробіть за допомогою перцю горошком. Бороду можете зробити з майонезу або сирного сиру (якщо він у вас є).
  7. Зелень використовуйте для прикраси готового блюда. Приємного апетиту!

Читайте також: Картопляні деруни — 5 легких рецептів

Салати на Новий рік 2020

якщо ви приготуєте салат у вигляді мишки або щури — вб’єте відразу двох зайців. По-перше, прикрасите новорічний стіл, а по-друге — задобрити символ майбутнього року. Тоді новорічне бажання точно виповниться!

Салат "Мімоза" з горбушей

Це такий же класичний салат, як і Олів’є. Оригінальність подачі Мімози з горбушей здивує всіх гостей — вони і не подумають, що класичний салат можна подати в такому вигляді.

На активне приготування піде менше 15 хвилин.

Вам потрібно:
  • харчова плівка.
  • горбуша в консервах — 320 гр.
  • 3 варені картоплини.
  • 3 варених круто яйця.
  • 1 варена морквина.
  • пучок цибулі.
  • майонез.
  • сіль — за смаком.
  • листя зелені — для прикраси.

Приготування:

  1. На обробну дошку помістіть харчову плівку . Вона нам потрібна для того, щоб викласти салат у формі прямокутника.
  2. Перший шар — натріть відварну картоплю на дрібній тертці і змастіть майонезом.
  3. Другий шар — натріть яйця на дрібній тертці.
  4. Третій шар — натріть на дрібній тертці відварену моркву і змастіть майонезом.
  5. В окрему ємність помістіть горбушу і розімніть її виделкою. Це буде четвертий шар салату. Поверх горбуші викладіть тонкий шар майонезу.
  6. Зверху присипте салат нарізаною зеленню. Дуже смачно виходить з цибулею.
  7. Завершальний крок — обережно піднімайте салат вгору з двох сторін, щоб він склався навпіл. Кінці салату з’єднаєте харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 3 години.
  8. Перед подачею дістаньте салат з холодильника і наріжте його на брусочки. Кожен брусочок покладіть на лист салату.

Салат "Елегія" з рибою в томатному соусі

Цей салат відрізняється від інших тим, що його потрібно викладати шарами. Для цього можете приготувати його в звичайній глибокій салатниці або скористатися кулінарним кільцем — тоді новорічний салат можна подавати на плоскому святковому блюді.

Вам потрібно:
  • консервована риба в томаті — 220 гр.
  • 5 яєць круто.
  • 1 цибулина.
  • 1 плавлений сир.
  • 3 ложки 9% оцту.
  • 3 ложки цукру.
  • майонез.
  • зелень.

приготування:

  1. Приберіть плавлений сир в морозилку за 30 хвилин до початку приготування салату.
  2. Візьміть консерву і витягніть з неї тільки рибу. Окремо соус нам не знадобиться. Перекладіть рибу в миску і розімніть її виделкою до однорідного стану.
  3. Лук наріжте на півкільця і ​​потім ще раз навпіл. Помістіть їх в миску і додайте туди ж цукор і оцет. Залиште маринуватися.
  4. Відокремте білки від жовтків. Дістаньте сирок з морозилки і натріть його і білки на крупній тертці. Помістіть їх окремо один від одного.
  5. Тепер приступаємо до викладення салату. Кожен шар змащуємо майонезом Перший шар — білки. Другий — натертий плавлений сир. Третій — риба, але її ми майонезом не змащувати. Четвертий — цибуля. Перед викладкою обполосніть його прохолодною водою, щоб прибрати надлишки цукру. П’ятий шар — натерті на самій дрібній тертці жовтки.
  6. Зверху салат можна прикрасити зеленню.
  7. Перед подачею салат бажано охолодити.

Салат "Шапка Снігуроньки"

Поєднання кокосової стружки і ананаса робить простий салат дуже смачним. Навіть ті, хто не люблять ананас в салаті, оцінять блюдо і попросять у вас рецепт.

Не лякайтеся такого великого рецепта. Насправді активний час приготування — всього 15 хвилин. Головне, заздалегідь підготувати всі інгредієнти.

Вам потрібно:
  • куряча грудка — 350 гр.
  • ананаси — 250-350 гр.
  • кукурудза — 250-350 гр.
  • 3 яйця.
  • 1 середня морквина.
  • майонез — 5 ст.л.
  • твердий сир (будь-який) — 50 гр. або 4 готових нарізаних скибочки.
  • кокосова стружка (ефектніше виглядає блакитна, але біла теж підійде) — 35 гр.
  • 3 зубці часнику.
  • сіль, перець — за смаком.

Приготування:

  1. Плавлений сирок відразу приберіть в морозилку. Ми його будемо натирати, тому він повинен бути твердим.
  2. Курячі грудки можете підготувати будь-яким способом: приготуйте на пару, відваріть або запечіть в спеціях в духовці.
  3. Наріжте приготовлену грудку, відварені яйця і ананас на маленькі кубики і перемішайте в глибокій ємності. Сюди ж додайте 4 ложки майонезу і всипте кукурудзу. Додайте перець і сіль, але обов’язково пробуйте салат, щоб не пересолити.
  4. Візьміть блюдо, на якому будете подавати салат. Викладіть салат акуратною гіркою в середині тарілки і зверху рівномірно посипте половиною кокосової стружки.
  5. Дістаньте з морозилки плавлений сирок і відразу натріть його на самій дрібній тертці. До нього ж натріть сир, якщо він бруском. Якщо скибочками, то дрібно наріжте сир і додайте до плавленого сирку. Сюди ж видавіть часник і 1 ложку майонезу. Добре розмішайте до рівномірної маси.
  6. З сирної суміші зробіть маленькі кульки. Вони потрібні, щоб обкласти ними салат по краю. І 1 кулька нам потрібен для того, щоб помістити його на верх салату. Але не поспішайте викладати — спочатку просто сформуйте однакові кульки.
  7. Моркву натріть на самій дрібній тертці. Приготуйте дві миски — в одній повинна бути морква, а в іншій — кокосова стружка. Тепер обваляйте кульки в такому порядку: один в моркві, а другий в стружці, і так далі.
  8. Викладайте кульки в салат, чергуючи кольору. Верх прикрасьте рудим кулькою.
  9. Після приготування салат приберіть в холодильник. Він особливо смачний, коли охолоджений.

Читайте також: Дженніфер Лоуренс ненавидить новорічні свята

Салат "Мишка в сирі"

Активне час приготування салату разом з прикрасою — 30 хвилин. Цей смачний салат першим з’їдають на святі — тому можете сміливо подавати салат на двох блюдах. Не забудьте при цьому в два рази збільшити кількість інгредієнтів.

Що потрібно:
  • куряча грудка — 300 гр.
  • морквина по-корейськи — 160 гр.
  • гриби — 270 гр.
  • сир (будь-який) — 280 гр.
  • шинка — 2 скибочки .
  • цибуля — 1 головка.
  • маслини без кісточки — 5-6 шт.
  • рослинне масло — 1 ложка.
  • майонез і сметана — на смак.
  • свіжа зелень, сіль, перець — за смаком.

Приготування:

  1. Відваріть курячу грудку.
  2. Цибулину наріжте на дрібні кубики і обсмажте до золотистого кольору на рослинній олії.
  3. Гриби вимийте і дрібно наріжте. Додайте їх на сковороду до цибулі і смажте до золотистого кольору.
  4. Морква по-корейськи наріжте навпіл. Якщо вона не сильно довга — залиште як є.
  5. Остигнула курку наріжте на кубики. Візьміть салатник і перемішайте гриби, курку і морква.
  6. Заправте салат майонезом або змішайте навпіл майонез і сметану, щоб знизити калорійність страви.
  7. Сир натріть на дрібній тертці — він стане в нагоді для мишачої " шубки ".
  8. Викладіть салат на блюдо. сформувавши з нього півколо. Зверху присипте тертим сиром.
  9. З оливок приготуйте ніс і очі. Рот — морква по-корейськи. Петрушка або цибулю допоможуть зробити вуса, а з шинки виріжте вушка і лапки.
  10. Прикрасьте салат зеленню, листям салату або свіжими овочами.

Гарячі страви на Новий 2020 рік

Свинина, індичка, курка або риба — на Новий 2020 рік ви можете приготувати будь-яку гарячу страву. Навіть самі класичні рецепти сподобаються господині року — металевої щура.

Індичка з яблуками в духовці

Традиційне новорічне блюдо — індичка або курка з яблуками в духовці. Соковитість індичці надають не тільки фрукти, але і бульйон. Таке блюдо сподобається людям, які не люблять жирну їжу.

Лайфхак . Бульйон можете спеціально не готувати. Якщо ви готуєте на Новий рік салати з курки, то просто не виливайте бульйон, який від неї залишився.

Вам потрібно:
  • тушка індички — 4 кг.
  • велика сіль — 160 гр.
  • цукор — 60 гр.
  • овочевий або курячий бульйон — 3 літри.
  • рослинне масло — 3 ложки.
  • прованські трави, шавлія, орегано — по 1 ложечці.
  • кубики льоду.
  • яблука, апельсини.

Приготування:

  1. Бульйон вилийте в глибоку сковороду і додайте туди сіль, трави і цукор. Закип’ятіть і потім підігрівати на слабкому вогні 12 хвилин.
  2. Індичку почистіть, вимийте і витріть насухо. Помістіть в ємність для маринування. Залийте бульйоном так, щоб індичка повністю зникла під ним. і додайте 6-7 кубиків льоду. Приберіть на 8 годин на холодильник.
  3. Обполощіть індичку водою.
  4. Наріжте яблука і апельсини на середні шматочки — вони потрібні нам для начинки. Помістіть їх в індичку.
  5. Змастіть глибоке деко олією і викладіть індичку на нього. Додайте 500 м. Води.
  6. Розігрійте духовку до 220 градусів і поставте в неї індичку. Увімкніть таймер на 30 хвилин. Через цей час, включіть її на 180 градусів. Час приготування залежить від того, скільки кг важить тушка — 35 хвилин на 1 кг ваги. В середньому, входить 2 години. Обов’язково періодично перевіряйте готовність зубочисткою — повинен виділятися сік.
  7. Готову страву накрийте фольгою і залиште на 20 хвилин.

Новорічний кролик в духовці

на приготування смачного гарячого йде зазвичай не менше 2-х годин. Цей рецепт здивує простотою — ви витратите трохи більше 1 години, але отримаєте дуже соковитого і м’якого кролика.

Приготування:
  • тушка кролика — приблизно 700 гр.
  • 10% вершки — 260 мл.
  • 3 червоні цибулини.
  • 1 лимон.
  • соєвий соус — 3 ложки.
  • часник — 11 зубчиків.
  • чебрець.
  • гілочки розмарину.
  • свіжа петрушка.
  • сіль, перець — за смаком.

Приготування:

  1. Вимийте тушку кролика і розріжте її на середні шматочки. Помістіть їх в ємність, в якій будете маринувати м’ясо. Додайте до кролику 3 ложки соєвого соусу і залиште на 40 хвилин.
  2. Приготуйте глибоке деко і змастіть його маслом. Помістіть туди маринованого кролика.
  3. Розріжте лимон і цибулини на дві половини, відрізавши кінці. Візьміть часник, вимийте його але не знімайте шкірку. Додайте всі до кролику.
  4. Залийте блюдо вершками, додайте сіль і перець, чебрець і розмарин.
  5. Приберіть кролика в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
  6. Подавайте блюдо гарячим, прикрасивши нарубленной петрушкою.

Соковите м’ясо з картоплею в духовці

Якщо на Новий рік не хочеться готувати кулінарні експерименти, цей рецепт — для вас. Блюдо готується дуже швидко, просто і виходить соковитим і м’яким одночасно.

Вам потрібно:
  • нежирна свинина або курка — 400 гр .
  • 7 середніх картоплин.
  • твердий сир — 150 гр.
  • 2 цибулини.
  • майонез.
  • масло.
  • сіль, перець.

Приготування:

  1. Наріжте м’ясо на пластинки і відбийте з двох боків. Лайфхак: щоб не забруднити кухню під час відбивання, покладіть на м’ясо звичайний поліетиленовий пакетик і відбивайте поверх нього. Це захищає кухню від бруду. Та й молоточок залишається чистим.
  2. Картопля наріжте на пластини.
  3. Увімкніть духовку на 180 градусів.
  4. Наріжте цибулю на півкільця. Товщину робіть таку, яку любите.
  5. Візьміть деко і змастіть його маслом. На нього викладіть половину картоплі. Поперчіть і посоліть.
  6. На картопля викладайте м’ясо — воно повинно повністю покрити перший шар. Додайте сіль і перець.
  7. Тепер викладіть цибулю, а на нього картоплю. Змастіть майонезом і посоліть.
  8. Тепер приберіть деко в духовку на 40 хвилин.
  9. Натріть сир на дрібній або крупній тертці. Дістаньте деко з духовки через 40 хвилин і посипати сиром. Приберіть в духовку на 10 хвилин.
  10. Страва готова. Подавайте його гарячим!

Читайте також: Як прикрасити вікно на Новий рік — 13 ідей

Червона риба в тесті на подушці зі шпинату

Таку рибу навіть не потрібно прикрашати — вона відразу виглядає ошатно. Шпинат можна замінити на брокколі, виходить теж смачно.

Вам потрібно:
  • філе червоної риби — 700 гр.
  • готове листкове тісто — 700 гр.
  • вершковий сир — 250 гр.
  • шпинат — 300 гр.
  • сире яйце — 1 шт.
  • сухий часник.
  • сіль, перець — за смаком.

Приготування:

  1. Очистіть філе від шкіри і кісток. Змішайте сіль і мелений перець. Змастіть сумішшю філе з усіх боків і залиште на час.
  2. Закип’ятіть воду в чайнику. Поки вода буде кип’ятити, вимийте шпинат і помістіть в сито. Коли вода закипить, залийте шпинат окропом — він повинен стати менше. Відіжміть його і наріжте на маленькі шматочки.
  3. Шпинат і сир перекладіть в окрему ємність. До них додайте сіль, часник і перець за смаком.
  4. Розкачайте листкове тісто, але не дуже тонко. Присипте борошном.
  5. У середину тесту викладіть рибу, а поверх неї суміш зі шпинатом.
  6. В окремій мисці розмішайте сире яйце до однорідності. Силіконової щіточкою змастіть краї тіста.
  7. З’єднайте краю тесту так, щоб філе стало закрите з усіх боків. Після з’єднання, кожну сторону щедро змастіть сирим яйцем.
  8. Візьміть деко і накрийте його папером для випічки. Змастіть її маслом і помістіть туди наше блюдо. Змастіть яйцем і зробіть смужки ножем прямо на тесті, як би малюючи косичку. Посипте трохи сіллю і перцем.
  9. Приберіть в духовку, розігріту до 220 градусів, на 30-40 хвилин.
  10. Подавайте блюдо трохи остиглим.

Десерти на Новий рік 2020

Перед Новим роком завжди не вистачає часу, а вже тим більше на приготування десертів. Вибирайте прості рецепти, які не вимагають складних інгредієнтів.

Сирний десерт зі згущеним молоком

Цей десерт не потрібно випікати, тому він зручний в приготуванні. Шоколадні кульки купите заздалегідь — підійде будь-який сухий сніданок.

Вам потрібно:
  • сир мінімум 9% — 250 гр.
  • сметана 15% — 170 гр.
  • згущене молоко — 90 гр.
  • варене молоко — 90 гр.
  • шоколадні кульки — 90 гр.

Приготування:

  1. У ємність влийте варене молоко і згущене молоко.
  2. У іншу ємність додайте сметану і сир. Збийте блендером до однорідності.
  3. Візьміть 4 прозорі чашки і почніть викладати десерт шаром: перший — збита блендером суміш. Другий — 2-3 ложки сухого сніданку. Третій — частина суміші з молока і згущеного молока. Четвертий — сирно-сметанний суміш. Верх десерту посипте шоколадними кульками.
  4. Приберіть десерт на 20 хвилин в холодильник. Подавайте охолодженим.

Желе "Полуниця в шампанському"

Цей десерт можна вживати тільки дорослим. Він виглядає дуже святково, при цьому смак не поступається десертів в кафе.

Десерт можна почати готувати навіть увечері 30 грудня, щоб він як слід застиг.

Що буде потрібно:
  • полуниця — 350 гр.
  • шампанське — 650 мл.
  • цукор або фруктоза — 120 гр.
  • вода — 120 мл.
  • желатин в пакетику — 23 гр.
  • рослинне масло — 1 ложка.

Приготування:

  1. Наріжте полуницю на пластини.
  2. Желатин помістіть в ємність і залийте холодною водою, як написано в інструкції. Залиште на 5 хвилин.
  3. Візьміть невелику каструлю і вилийте в неї 250 мл. шампанського. Влийте до нього ½ склянки води і додайте цукор. Підігріває і помішуйте, цукор повинен розчинитися.
  4. Вимкніть вогонь і додайте до шампанського набряклий желатин. Відіжміть з нього воду. Перемішуйте до розчинення желатину.
  5. Додайте до суміші 400 мл. шампанського і перемішайте.
  6. Приготуйте формочки, в яких буде застигати наш десерт. Змастіть їх невеликою кількістю масла. До речі, можна використовувати навіть кокосове.
  7. На дно формочок помістіть скибочки полуниці. Залийте їх сумішшю з шампанським.
  8. Приберіть в холодильник і дочекайтеся застигання.

Напої на Новий 2020 рік

Найкращий напій на Новий рік — це ігристе вино. Воно створює атмосферу свята.

Коктейль з шампанського і мандаринів — для дорослих

Напій виходить з вираженим цитрусовим смаком. Любителі солодкого можуть додати трохи більше цукру.

Вам потрібно:
  • ігристе вино — 110 мл.
  • мандарин — 1 шт.
  • тростинний або звичайний цукор — 1 ложечка.

Приготування:

  1. Поставте келих для майбутнього коктейлю в холодильник за 20 хвилин до початку приготування.
  2. Мандарин очистіть від шкірки і кісточок і збийте в блендері. Додайте до нього цукор і збийте ще раз.
  3. Дістаньте келих з холодильника і акуратно додайте в нього збитий мандарин. Потім додайте шампанське.
  4. Прикрасьте коктейль часточкою мандарина або апельсина.

Новорічний напій для дітей

На приготування піде менше 10 хвилин. Але пам’ятайте: діти точно будуть просити добавки!

Вам потрібно:
  • молоко — 220 мл.
  • банан — 1 шт.
  • морозиво (кожне) — 50 гр.
  • тертий на дрібній тертці шоколад.

Приготування :

  1. Помістіть в блендер всі інгредієнти, крім шоколаду.
  2. Збивайте до однорідності.
  3. Розлийте коктейль по склянках і прикрасьте тертим шоколадом. якщо є полуниця — можете "начепити" її на стакан.

Як прикрасити Новорічний стіл 2020

На Новорічному столі обов’язково має бути присутня фігурка щури. Чим більше статуетка або іграшка, тим прихильніше буде до вас символ року.

Оформлення столу повинно бути виконано в білих і срібних відтінках. Серветки, прилади і посуд повинні догодити за кольором символу року. Допустимо використовувати димчасті і крижані відтінки.

Мереживні і прикрашені новорічною символікою скатертини теж підійдуть для новорічного столу. Головне, щоб вони збігалися за кольором з ялинкою і іншими новорічними сувенірами.

Ще на новорічний стіл можна поставити вироби, виконані з білих ниток або дерева.

Останні статті

Консервативне лікування облітеруючого атеросклерозу

Консервативне лікування облітеруючого атеросклерозу Облітеруючий атеросклероз судин нижніх кінцівок: причини, лікування Облітеруючий атеросклероз судин нижніх…

4 месяца тому назад

Віагра та гіпертонія

Віагра та гіпертонія Вплив Віагри на тиск. Чи можна пити Віагру при гіпертонії? Одним із…

4 месяца тому назад

Гіпертонія другого ступеня симптоми

Гіпертонія другого ступеня симптоми Лікування гіпертонії 2 ступеня, симптоми та причини виникнення Гіпертонія 2 ступеня…

4 месяца тому назад

Алое при гіпертонії

Алое при гіпертонії Застосування алое при гіпертонії Є багато рослин, що сприяють нормалізації тиску, але…

4 месяца тому назад

Ліведо васкуліт

Ліведо-васкуліт ЛІВЕДО-АНГІЇТ Ліведо-ангіїт спостерігається майже виключно у жінок; виникає зазвичай, у період статевого дозрівання. Першим…

4 месяца тому назад

Ходьба на лижах при гіпертонії.

Ходьба на лижах при гіпертонії. Лижі проти гіпертонії Лижі сприяють зниженню артеріального тиску, і це…

4 месяца тому назад